SLV Belgium

SLV Belgium is een verlichtingsinvoerder met een missie: decoratieve verlichting betaalbaar maken voor iedereen. Zowel de groothandel als de elektrotechnische installateurs beschikken over architecturale verlichting om hun veeleisende, maar budgettair beperkte klanten te bedienen. Sinds 2003 is het bedrijf de exclusieve en onafhankelijke invoerder van het in- en outdoorprogramma van International Light Acts in België en het Groothertogdom Luxembourg. International Light Acts is de merknaam van het Duitse bedrijf SLV en wordt momenteel verdeeld in meer dan 25 landen in Europa. 

Keuze uit een uitgebreid gamma van o.a.: hanglampen, wand- en plafondarmaturen, tafel- en staanlampen, spanningsrailsystemen, inbouwspots en lichtobjecten. Het wordt in Belgie op de markt gebracht onder de merknaam SLV. Alle goederen komen uit het centraal magazijn in Duitsland. Er is gemiddeld 98,5% van het aanbod (meer dan 4000 referenties) in voorraad.

SLV benadert de markt met twee ijzersterke troeven: de catalogus en de showroom. Bij elk product staat een foto met referentie nummer, de fitting, de lamp en de prijs.